Nyomtatás E-mail

Specifikáció készítés -"Mi értünk az üzlet nyelvén"

Kellő előkészítés és üzleti elemzés híján az IT beruházások több okból is félrecsúszhatnak. Az egyik jellemző ok, hogy rossz a specifikáció, vagy a fejlesztés nem a megfelelő módszerekkel történik, de az is előfordulhat, hogy az IT által létrehozott „termék” jól működik,de az üzleti folyamatok mégsem változnak meg.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

IT  teszt  menedzsment

Akár új rendszer fejlesztése, illetve rendszer bevezetése esetén, a folyamat egyik legfontosabb eleme a tesztelés. A tesztelés során cégünk Önökkel együttműködve a alapjául szolgáló, a működési folyamat egészét lefedő teszteseteket alakít ki.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Költséghatékonyság vizsgálat

Költség-hatékony informatikai üzemeltetés megteremtésének elősegítése (az informatikai stratégia üzleti stratégiához való igazítása, az informatikai költségek csökkentése, az informatikai beruházások megtérülésének biztosítása, az erőforrások optimális kihasználása.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Üzleti folyamatok átalakítása, átszervezése (BPI, BPR)

Ha egy vállalat alapvetően jól működik, akkor a meglévő struktúra megreformálása nincs napirenden, csupán az üzleti folyamatok kezelésére, kisebb változtatásaira van szükség.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Rendszerintegráció

Informatikai rendszerek és szállítók kiválasztása:

Az új rendszer bevezetését vagy a meglevő rendszer cseréjét megelőzi a kiválasztási folyamat, amely akkor tekinthető sikeresnek, ha a vállalat igényeinek megfelelőbb rendszer kerül kiválasztásra, az adott költségkereten belül.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Informatikai átvilágítás

Rendszer optimalizálás:


Nem biztos abban, hogy az informatikai környezet megfelelően kontrollált? Nincs összhang az üzleti és informatikai stratégiája között?

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

Teljesítménymérési rendszer tervezése

 

A piaci verseny megköveteli, hogy vállalatát Ön is minél inkább ügyfelei igényei felé navigálja. Versenyelőnyének megőrzését elősegíti, ha szegmentáltabban ismeri ügyfelei igényeit és azoknak pontosabban meg tud felelni.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail

EU pályázatírással kapcsolatos tanácsadás

Terveink megvalósítására szakképzett partnereink különböző Európai Uniós és egyéb pályázatokra is tesznek javaslatot. Amennyiben igényli, pályázatírást is vállalunk.

Bővebben...