Nyomtatás E-mail

Bemutatkozunk

 

Az 1998-ben alapított Info-Soft tevékenységének középpontjában a tanácsadás,  szoftver megoldások kifejlesztése áll a legkülönbözőbb alkalmazási területekre.  Célunk élenjáró technológiákon alapuló komplex, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, magas színvonalú, informatikai szolgáltatások nyújtása, mely hozzájárul ügyfeleink sikerességéhez. Az ügyfelekkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra épülő partnerkapcsolat kialakítására törekszünk. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a banki  pénzügyi távközlési szektorban, de van tapasztalatunk a logisztika a és a számítógéppel támogatott ipari gyártásfejlesztés fázisaiban is. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk a bankkártya rendszer és a kapcsolódó banki rendszerek integrációjában. Számos "nagy" tanácsadó cég választott már minket alvállalkozónak,  projektjeink megvalósításához.

Sokéves tudásunk, tapasztalatunk képesít minket arra, hogy az Ön vállalatánál a helyzetfelmérést, az elemzést, a problémák megoldását és az információs rendszer megvalósítását felelősséggel elvállaljuk. Cégünk alvállalkozóként gyakran dolgozik együtt más szoftvercégekkel is nagyobb informatikai projektek megvalósításában.

A cég budapesti fejlesztőrészlege olyan egyetemi végzettségű szakemberekből áll, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tanácsadás, alkalmazásfejlesztés területeken, valamint jól beszélnek angolul és németül. Ez azonban nem mindig elégséges, néha több szakma együttes ismerete is szükséges.

Ekkor hasznosul igazán, hogy csapatunkban:

- könyvviteli,

- pénzügyi, banki

- logisztikai,

- távközlési


ismeretekkel rendelkező szakemberek is találhatóak. A mérnökeinkből alkotott projekt-teameket kiegészíti egy virtuális tanácsadó team, - tanácsadó cégek, egyetemek magasan képzett munkatársai, akik külső tanácsadóként meghatározott projektekben vesznek részt.

Az Info-Soft az Ön megbízható és kompetens társa a helyzetfelméréstől az üzembe-vételig, a dokumentálást és oktatást is beleértve.